Hardenbach.Afbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompelingEconomische investeri

  • vrijgavetijd:2022-04-07 05:14:43
  • Sleutelwoorden:

  • Paginaweergaven:537
  • Korte omschrijving:

    Hardenbach.,Droge transformatorGeluidsoplossing van droge transformatorenHardenbach.De energiebesparende analyse van transformatoren

Artikel inhoud

Droge transformator

Geluidsoplossing van droge transformatoren

Hardenbach.De energiebesparende analyse van transformatoren is altijd gebaseerd geweest op de vraag of de gebruikssnelheid van de transformatoren minder is dan een bepaalde standaardwaarde. Of transformatoren milieubeschermings- en energiebesparingsinstallaties zijn. Soms zijn dergelijke specificaties niet het besparen van elektromagnetische energie maar het consumeren van elektromagnetische energie.

Bij het gebruik van het in bedrijf zijnde oliemonster van de transformator is het nodig om wat olie uit de oliepoortklep aan het onderste deel van de olietank of de bemonsteringspoortklep toe te voegen om ongeveer kg afvalvloeistof op de bodem vrij te geven om de olieinlaat schoon te maken en vervolgens het oliemonster te nemen.

Luang Prabang.De warmteontladingsleiding van de radiator van de warmteleiding is meestal gemaakt van naadloze stalen pijp na het vlak door stampen. Wanneer de warmteontladingspijp wordt gebogen en gelast door elektrische lassen, de bron, de bemonsteringsdatum, de monsternemer,Hardenbach.Hoeveel kost de 2000 box transformator, de weersomstandigheden en andere materialen van het oliemonster.

Isolatie en warmteverwijdering zijn verschillend. Droge transformatoren zijn meestal geïsoleerd met epoxy hars, gekoeld door natuurlijke lucht en grote capaciteit door centrifugale ventilator. Olie ondergedompelde transformatoren worden geïsoleerd door isolerende olie, geïsoleerd door isolerende olie in het circulerende systeem binnen de transformator,Hardenbach.Wat is de prijs van 2000kVA transformator, en warmte wordt geloosd op de radiator (radiator) van het circulerend systeem binnen de transformator.


Hardenbach.Afbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompelingEconomische investeringsbenadering



Vóór het sluiten van de impulsimpuls zonder lading moet de transformator op h worden geplaatst, en de stijgende stoel en waterdichte mouw die zijn geïnstalleerd met de ventilator-plug, moeten op tijd leeg zijn.

Als er een groot verschil is, is het een gemeenschappelijke fout van de wikkeling. Voer dan de inspectie van het uiterlijk van de ijzeren kern uit, en meet dan nauwkeurig de isolatie van de chip weerstand door middel van wisselspanning en vanalleter methode. Als de schade niet groot is, verf dan het beschadigde deel.

Vermijd de belading van de transformator: als de belasting op lange termijn werkt, zal het leiden tot het schillen van solenoïde spoel, trage veroudering van de isolatie, kortsluiting tussen dozen, kortsluiting van twee kleuren of kortsluiting tot grondbreuk en ontbinding van olie.

verbruikLook van olie van de radiator

Geleidelijk aan wordt op de bodem van de droge transformator hoge-frequentiebeveiligingsinstallaties, geïnstalleerd die de neerwaartse spreiding van de trilling van de droge transformator kunnen verminderen. Vervolgens vervangen de verbinding tussen de droge transformator en de omliggende gebouwen, wegen, enz. door een flexibele aansluiting, of gebruik maken van elastische gele schokabsorptiemechanische apparatuur om te voorkomen dat de trillingen zich volgens de starre verbinding verspreiden. Indien mogelijk kan de droge transformatoren ook geluiddicht en gedecoreerd worden,Hardenbach.630 transformator voor droog type, en geluidsabsorberende platen en geluiddempingsluiken kunnen worden gebruikt om de geluidsisolatie van de droge transformatoren te verbeteren.

Daarom moet in het installatieproces van onderstations de bliksemafleider worden ingesteld naar gelang van de specifieke situatie om schade te voorkomen aan de droge transformator die door de bliksem wordt veroorzaakt. Bovendien, in de installatie en het gebruik van de bliksemafleider, kiest u redelijke types van bliksemafleider naar gelang van de vluchtsituatie om te bepalen dat zij in dezelfde situatie verkeren. Bovendien, tijdens de installatie van bliksemafleider gelieve alle routes zoveel mogelijk aan te sluiten om andere fouten te voorkomen.


Hardenbach.Afbeelding van de gedemonteerde transformator met olieonderdompelingEconomische investeringsbenadering



Zorgvuldig onderhoud en isolatie schade

Economisch beheerEr zijn veel verbindingsgroepen van droge transformatoren, en de geselecteerde structuren en verbindingen zijn ook verschillend. Wat zijn dan de groepen van droge transformatoren? Hoe de verbinding uit te voeren? Of in principe introduceren met het netwerk van droge transformatoren fabrikanten.

Om schade aan de overspanning beter te voorkomen, moeten een groep van hoogspanningsonderhoudsArresters (zoals ycs actieve zinkoxide hoge-voltage-spannings-arresters) worden bijgevuld aan de kant van de werkspanningsbus van droge transformator.

De dwarsdoorsnede van de bedrading van de input- en outputstekkers van de transformator moet voldoen aan de bepalingen van hun huidige grootte; Het moet worden uitgerust volgens de huidige intensiteit van -A /Min.

Hardenbach.Gebruik vezelmateriaal om de bouten te verzegelen om het doel van het controleren van lekkage te bereiken. De andere is om de bout (moer) uit te schroeven, de Fushi-blauwe folie-verwijderaar op het oppervlak te vegen, en deze na het vegen van de grondstoffen aan het oppervlak aan te scherpen. Na het drogen kan het behandelingsdoel worden bereikt.

De afsluitende werkspanning van de impulsbelasting mag niet hoger zijn dan % van de werkende spanning op het tandwiel van de transformator, de afsluitingsfrequentie moet vijfmaal zijn, de vertragingstijd na de vermogensontvangst mag niet korter zijn dan min, en het tijdsinterval van elke sluiting mag niet korter zijn dan min.

De capaciteit en de werkende spanning zijn verschillend. De droge transformator is meestal geschikt voor distributieapparatuur. De capaciteit ligt meestal onder kVA en de werkende spanning ligt onder KV, wat ook de nominale spanning van kV waarborgt; transformatoren met olieonderdompeling zijn in het algemeen geschikt voor distributieapparatuur.

Hardenbach.Overige productinformatie
  • AnciCity in ItalyType hydraulisch hefplatformIn welke soorten zijn onder te verdelen?

    AnciCity in ItalyType hydraulisch hefplatformIn welke soorten zijn onder te verdelen?

  • AnciCity in ItalyHydraulisch hefplatformKwaliteitsinspectiemethode:

    AnciCity in ItalyHydraulisch hefplatformKwaliteitsinspectiemethode:

  • AnciCity in ItalyHydraulisch hijsplatform binnenshuisZwakke trend of korte termijn rebound

    AnciCity in ItalyHydraulisch hijsplatform binnenshuisZwakke trend of korte termijn rebound

  • AnciCity in ItalyOntwerp van de instapbrugWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zijn

    AnciCity in ItalyOntwerp van de instapbrugWelke technologieën en materialen moeten beschikbaar zijn

  • Xilingol LeagueMobiele hydraulische instapbrugBevorderen van rioolwaterzuivering

    Xilingol LeagueMobiele hydraulische instapbrugBevorderen van rioolwaterzuivering

  • Arlington.Bouwwerfmaterieel liftIndustriële doorbraken versnellen de realisatie van industriële circ

    Arlington.Bouwwerfmaterieel liftIndustriële doorbraken versnellen de realisatie van industriële circ

  • SitaNameHome binnen kleine liftBlootstelling aan de lucht

    SitaNameHome binnen kleine liftBlootstelling aan de lucht

  • Langfang CityHydraulisch hefplatformWelke kwaliteit is goed?

    Langfang CityHydraulisch hefplatformWelke kwaliteit is goed?

  • prompt:Herinnering: VVVVVV-informatie biedt u VVVVVV door ons bedrijf, VVVVVV-service en andere informatie. Als u VVVVVV-producten koopt, bevestig dan, open de bedrijfsaccount en onderteken de VVVVVV-overeenkomst. Bovenstaande VVVVVV is een commerciële handelsactiviteit. De hierboven weergegeven informatie is verstrekt door de verkoper en de authenticiteit, nauwkeurigheid en wettigheid van de inhoud is de verantwoordelijkheid van de publicerende verkoper. Houd er rekening mee dat de risico's bij internettransacties objectief zijn. We hopen dat iedereen te goeder trouw zal meewerken, win-win samenwerking en een harmonieuze, gezagsgetrouwe en zuivere netwerkomgeving zal behouden.Als u valse informatie in VVVVVV vindt, of de informatie uw wettelijke rechten schendt, zullen we actief samenwerken en ga er serieus mee om en verwijder de informatie op tijd, verklaar hierbij!